Terug- en vooruitblik

Publicatiedatum: 07-01-2018

Voor CIIO was 2017 een mooi jaar met inspirerende opdrachten. En voor 2018 tekenen de eerste nieuwe uitdagingen zich al af.

We verworven afgelopen jaar uitbreiding van ons accreditaat (zie hieronder) en wonnen wederom de aanbesteding van SCOOR. We ondersteunden de branche Sociaal Werk met de implementatie van het samen ontwikkelde kwaliteitslabel. En we toetsten vele bekende en de nodige nieuwe klanten aan de hand van onze eigen Maatstaf (ISO 9001) of een ander kader. Tot slot hebben we nieuwe professionals aan ons gebonden als beoordelaar. 

Voor 2018 tekenen de eerste nieuwe uitdagingen zich al af. Vanaf 18 september 2018 vervallen alle 'oude' ISO-2008/Maatstaf-2009-certificaten. Veel klanten zijn al succesvol overgestapt. Met  degenen die dat nog moeten, zullen we tijdig afspraken maken.
Nieuw in 2018 is de validering van MBO-examens (zie hieronder). Verder zullen we zgn combi-onderzoeken uitvoeren met opgeleide toetsers uit de branche op het Kwaliteitslabel Sociaal Werk. Naar verwachting volgt uitbreiding van de toetsing van vakantiekampen. En tot slot zullen we ook dit jaar ons team verder uitbreiden.

We hopen dat ook u en uw klanten, cliënten en leerlingen terugkijken op een succesvol 2017. En wensen u ook in 2018 mooie nieuwe successen toe.

Overige berichten

Kwaliteitslabel Sociaal Werk ook geschikt voor wijkteams: wijkteams Vlaardingen ontvangen eerste certificaat.
ACP-keurmerk voor afdeling Organisatieontwikkeling van gemeente Amsterdam
Informatiebijeenkomst Kwaliteitslabel i.s.m. Surplus Welzijn en Sociaal Werk Nederland
Eerste intercollegiale toetsing Kwaliteitslabel Sociaal Werk succesvol afgerond
Van CQI naar ISO
CIIO geselecteerd voor ACP-toetsing
Vragen die er toe doen; in gesprek met InteraktContour
Certificering uit respect voor de klant
CIIO feliciteert LOI met certificatie