Nieuws

CIIO toetst sinds kort ook mondzorgpraktijken

CIIO is één van de certificerende instellingen die de recent vastgestelde HKZ-norm Mondzorg toets bij praktijken in de mondzorg, waaronder algemene tandheelkunde, mondzorgkunde, differentiaties, tandprothetiek, en specialisaties (zowel orthodontisten, als MKA-chirurgen).
Lees meer >

Succesvolle CIIO klantendag

Vorige week maandagmiddag 25 november waren zo'n 50 klanten van CIIO aanwezig op de jaarlijkse klantendag, bij Green Village te Nieuwegein. 
Lees meer >

Voorzitter Ooa reikt ACP-certificaat uit aan Hobéon

Op donderdag 31 oktober 2019 ontving Hobéon het keurmerk voor Accredited Consulting Practice (ACP) uit handen van prof. dr. Mark van Twist, voorzitter van de Orde van organisatiedeskundigen en –adviseurs (Ooa). CIIO deed onderzoek bij Hobéon om te beoordelen of zij aan de ACP-eisen voldoen.
Lees meer >

Zekerheid over goede medezeggenschapstrainers; twee gecertificeerde professionals aan het woord

Goede scholing is belangrijk voor de medezeggenschap. Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van bureaus en opleiders die or-opleidingen verzorgen. Twee gecertificeerde professionals leggen uit hoe dat werkt.  
Lees meer >

Inschrijving CIIO klantendag geopend. Wees er snel bij!

Reserveer alvast 25 november in de agenda, want dan vindt van 13 tot 17 uur in Nieuwegein de eerstvolgende CIIO-klantendag plaats. Schrijf je snel in via info@ciio.nl!
Lees meer >

CIIO feliciteert Zorgdat met het kwaliteitslabel Sociaal Werk

Het Gelderse Zorgdat is de 24e sociaalwerkorganisatie die is getoetst op basis van het Kwaliteitslabel Sociaal Werk. CIIO voerde de toetsing uit en gaf positief advies tot verstrekken van het Kwaliteitslabel.  Zorgdat is een brede welzijnsorganisatie in Harderwijk en Wierden, met veertig professionals en ruim vierhonderd vrijwilligers.
Lees meer >

ACP-keurmerk uitgereikt aan Rijnconsult

CIIO feliciteert Rijnconsult met het behalen van het ACP (Accredited Consulting Practice) keurmerk en continuering van haar Maatstaf (ISO) certificering. Gerrit Corbijn, teamleider CIIO, heeft het certifcaat recent aan Rijnconsult uitgereikt. 
Lees meer >

Mytylschool Roosendaal gecertificeerd

Begin dit jaar is Mytylschool Roosendaal bezocht door een team van 2 auditoren van CIIO, voor een onderzoek op basis van de Maatstaf 2016.
Lees meer >

Kwaliteitslabel Sociaal Werk ook geschikt voor wijkteams: wijkteams Vlaardingen ontvangen eerste certificaat.

Op 21 februari heeft directeur Lex Staal van Sociaal Werk Nederland (SWN) de Wijkteams Vlaardingen het certificaat Sterk Sociaal Werk overhandigd. Een unieke gebeurtenis, want hiermee zijn zij het eerste wijkteam in Nederland, dat voldoet aan de normen van het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk.
Lees meer >

ACP-keurmerk voor afdeling Organisatieontwikkeling van gemeente Amsterdam

Sinds januari 2019 mag de afdeling Organisatieontwikkeling van Bureau Personeel en Organisatieadvies van de gemeente Amsterdam officieel het Accredited Consulting Practice (ACP) keurmerk voeren. De afdeling is daarvoor getoetst op de kwaliteit van de professionalisering van de adviseurs door CIIO, namens de Orde van organisatiekundigen en –adviseurs (Ooa).
Lees meer >