Nieuws

Informatiebijeenkomst Kwaliteitslabel i.s.m. Surplus Welzijn en Sociaal Werk Nederland

Op 28 februari organiseert Sociaal Werk Nederland (SWN) samen met Surplus Welzijn en CIIO een informatiebijeenkomst over het Kwaliteitslabel Sociaal Werk.
Lees meer >

Eerste intercollegiale toetsing Kwaliteitslabel Sociaal Werk succesvol afgerond

Ongeveer een maand geleden is de 1e intercollegiale toetsing op het Kwaliteitslabel Sociaal Werk succesvol afgerond.
Lees meer >

Van CQI naar ISO

Zorgaanbieders die hun klantervaringen willen meten via de gestandaardiseerde methode voor het meten, analyseren en rapporteren van klantervaringen in de zorg (PREM of PROM) en de resultaten van het onderzoek voor externe verantwoording willen gebruiken, dienden hiervoor een CQI-geaccrediteerd meetbureau in te schakelen.
Lees meer >

CIIO geselecteerd voor ACP-toetsing

CIIO heeft met de Ooa een overeenkomst gesloten om de ACP-toetsing uit te mogen voeren en waar mogelijk te integreren in Maatstaf 2016-onderzoeken. 
Lees meer >

Vragen die er toe doen; in gesprek met InteraktContour

“Het zijn met name de zogenaamde 2e orde-vragen die ons verder helpen”, geeft Mariska Reudink, bestuurssecretaris van InteraktContour, aan. “‘Heb je er wat aan?’ en ‘Maakt het de zorg beter?’, dat zijn vragen die ons aan het denken zetten, niet alleen maar afvinken ‘Waar staat dat?”
Lees meer >

Certificering uit respect voor de klant

“Uit respect voor de klant” vertelt Jeroen Berkhout, directeur-bestuurder van IMW uit Breda als hij de vraag krijgt waarom zij voor certificering conform het Kwaliteitslabel Sociaal Werk hebben gekozen.
Lees meer >

CIIO feliciteert LOI met certificatie

De LOI is als één van de eerste organisaties gecertificeerd voor het ontwikkelen van valide mbo examens. CIIO heeft recent samen met Onderwijs.Pro het onderzoek dat hieraan vooraf ging met positief resultaat afgerond. 
Lees meer >

CIIO en privacy

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing geworden. Hoewel CIIO altijd al adequaat en doelgericht met de persoonsgegevens van medewerkers van klanten, partners en eigen beoordelaars omging, hebben wij ons beleid in deze herijkt in een privacy verklaring. 
Lees meer >

Lysias opnieuw geaccrediteerd voor ACP

Op advies van CIIO heeft het bestuur van de Ooa Lysias opnieuw geaccrediteerd als ‘Accredited Consulting Practice’ (ACP). Een ACP is een adviesbureau dat heeft aangetoond dat de professionaliseringsactiviteiten van het bureau voldoen aan de eisen van de Ooa/ ICMCI. 
Lees meer >

Terug- en vooruitblik

Voor CIIO was 2017 een mooi jaar met inspirerende opdrachten. En voor 2018 tekenen de eerste nieuwe uitdagingen zich al af.
Lees meer >