Nieuws

Lysias opnieuw geaccrediteerd voor ACP

Op advies van CIIO heeft het bestuur van de Ooa Lysias opnieuw geaccrediteerd als ‘Accredited Consulting Practice’ (ACP). Een ACP is een adviesbureau dat heeft aangetoond dat de professionaliseringsactiviteiten van het bureau voldoen aan de eisen van de Ooa/ ICMCI. 
Lees meer >

Terug- en vooruitblik

Voor CIIO was 2017 een mooi jaar met inspirerende opdrachten. En voor 2018 tekenen de eerste nieuwe uitdagingen zich al af.
Lees meer >

CIIO geselecteerd als autoriteit voor de validering van MBO-examens

CIIO is door de Kwartiermaker Validering Examens MBO geselecteerd als autoriteit voor het certificeren van examenleveranciers én het valideren van exameninstrumenten t.b.v. MBO-examinering.
Lees meer >

CIIO geaccrediteerd voor gehele zorg- & welzijnssector

Gisteren ontving CIIO van de Raad Voor Accreditatie een uitbreiding van de scope! Vanaf 8 november is CIIO  dé certificeerder voor de gehele zorg- & welzijnssector.
Lees meer >

CIIO wint aanbesteding SCOOR

CIIO heeft (wederom) de aanbesteding van de auditwerkzaamheden voor Stichting SCOOR gewonnen. Uit de tien door SCOOR aangeschreven auditbureaus werd CIIO gekozen. "CIIO onderscheidde zich opnieuw door de kwaliteit van het auditteam, de ruime ervaring met medezeggenschap en de invulling van de SCOOR-audits.", aldus SCOOR.
Lees meer >

De nieuwe Maatstaf 2016 toegelicht

Werken in een professionele organisatie vraagt enerzijds om ruimte voor ontwikkeling en maatwerk en anderzijds om kaders, die zorgen voor professionele bandbreedte, overzicht, verantwoording en support. Een passend kwaliteitssysteem heeft aandacht voor deze beide kanten van de medaille.
Lees meer >

Verdieping Maatstaf 2016 op 18 september 2017

Op 18 september a.s. organiseert CIIO in Nieuwegein een bijeenkomst, met 3 branchegericht subsessies: zorg & welzijn, onderwijs en zakelijke dienstverlening (onderzoek, opleiding & advies). De bijeenkomst start om 12.30u met een inlooplunch en duurt tot 16u. 
Lees meer >

KSO-certificaat voor De Korre

De Korre, stichting voor speciaal onderwijs in Zeeland, heeft het certificaat Kwaliteitsnorm Speciaal Onderwijs (KSO) behaald. De Korre verzorgt onderwijs aan leerlingen met (ernstige) somatische, motorische en/of cognitieve beperkingen en/of gedragsproblemen.
Lees meer >

In gesprek met RESPONZ

RESPONZ is een stichting voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs met gespecialiseerde onderwijsondersteuning. Dit gebeurt vanuit drie scholen in Den Haag, Delft en Zoetermeer en door externe ondersteuning binnen het reguliere onderwijs via de ambulante dienst.
Lees meer >

Bosgra Onderzoek behaalt ISO 20252-certificaat

Recent heeft Bosgra Onderzoek uit het Friese Hurdegaryp het ISO 20252-certificaat behaald. Hiermee maakt het bureau de overstap naar de opvolger van het CQI-accreditaat. CIIO feliciteert hen met dit mooie resultaat!
Lees meer >