Nieuws

Samenwerking met Onderwijs.pro

Sinds 3 jaar werkt CIIO samen met onderwijskundig advies- en trainingsbureau Onderwijs.pro op het vlak van validering van mbo exameninstrumenten en/of certificering van examenleveranciers.
Lees meer >

Coöperatief van medisch specialisten ASz als eerste in Nederland door CIIO gecertificeerd

Het Coöperatief Medisch Specialisten Albert Schweitzer ziekenhuis heeft zijn kwaliteitsmanagementsysteem door CIIO laten toetsen. Met als resultaat dat het Coöperatief, als eerste bedrijf in zijn soort, recent de ISO 9001-certificering heeft behaald.
Lees meer >

Richtlijn RvA rondom corona-werkwijze geactualiseerd

CIIO volgt vanzelfsprekend de richtlijnen van de Rijksoverheid in haar werkzaamheden. Dat betekent op dit moment dat wij primair op afstand werken en dus geen onderzoeken op locatie doen.
Lees meer >

Jaarbericht stichting VEMBO

Ruim een jaar geleden werd de Stichting Validering examens mbo (VEMBO) opgericht. De stichting heeft tot doel om de norm voor valide exameninstrumenten te beheren en te borgen voor mbo-scholen. CIIO werkt met VEMBO samen en brengt zo haar expertise rondom certificeren in.
Lees meer >

Keurmerk Warm Incasseren

De Stichting Warm Rotterdam zet zich, samen met ervaringsdeskundigen en partners in de stad, in om de situatie van de ruim 100.000 Rotterdammers die in armoede leven en/of problematische schulden hebben te verbeteren.
Lees meer >

CIIO Maatstaf Combi: 9001 & 27001

Diverse klanten hebben erom gevraagd, en nu is het bijna zover: CIIO is ver gevorderd met de accreditatie voor ISO 27001 en NEN 7510. Beide normen gaan over informatiebeveiliging, waarbij de NEN7510 zich specifiek richt op de zorg. De normen helpen uw organisatie om risico’s rond Informatiebeveiliging te verkleinen en ook op dit onderwerp continu te verbeteren.
Lees meer >

Interne audits in corona-tijd? Hier 5 tips om dit zo effectief mogelijk te doen.

Een half jaar geleden was het nog wat onwennig, maar inmiddels zijn we eraan gewend. Audits uitvoeren online. We hebben veel geleerd, over wat werkt en wat valkuilen zijn.  We hebben onze lessons learned van het afgelopen half jaar omgezet in 5 tips die u kunt gebruiken bij het uitvoeren van interne audits in uw eigen organisatie.
Lees meer >

Mondzorg024 HKZ-gecertificeerd

CIIO voerde juni 2020 een HKZ-audit uit bij Mondzorg024.
Lees meer >

Hercertificering valide exameninstrumenten mbo

CIIO heeft samen met de andere certificerende autoriteiten en diverse examenleveranciers bij de Stichting Validering examens mbo (VEMBO) om helderheid gevraagd rondom de hercertificeringsplanning. 
Lees meer >

JBR vernieuwt ACP en ISO/Maatstaf certificaat in combi-audit

Adviesbureau JBR is al geruime tijd zowel ISO-9001 als ACP-gecertificeerd. JBR vond in CIIO een certificerende instelling die beide keurmerken in één gecombineerd onderzoek kan toetsen. Onlangs vernieuwde JBR op deze manier beide kwaliteitscertificaten. Met het ACP-keurmerk (Accredited Consulting Practice) tonen adviesbureaus aan dat hun medewerkers voldoen aan de hoogste professionele ontwikkelingseisen.
Lees meer >