Nieuws

Vragen die er toe doen; in gesprek met InteraktContour

“Het zijn met name de zogenaamde 2e orde-vragen die ons verder helpen”, geeft Mariska Reudink, bestuurssecretaris van InteraktContour, aan. “‘Heb je er wat aan?’ en ‘Maakt het de zorg beter?’, dat zijn vragen die ons aan het denken zetten, niet alleen maar afvinken ‘Waar staat dat?”
Lees meer >

Certificering uit respect voor de klant

“Uit respect voor de klant” vertelt Jeroen Berkhout, directeur-bestuurder van IMW uit Breda als hij de vraag krijgt waarom zij voor certificering conform het Kwaliteitslabel Sociaal Werk hebben gekozen.
Lees meer >

CIIO feliciteert LOI met certificatie

De LOI is als één van de eerste organisaties gecertificeerd voor het ontwikkelen van valide mbo examens. CIIO heeft recent samen met Onderwijs.Pro het onderzoek dat hieraan vooraf ging met positief resultaat afgerond. 
Lees meer >

CIIO en privacy

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing geworden. Hoewel CIIO altijd al adequaat en doelgericht met de persoonsgegevens van medewerkers van klanten, partners en eigen beoordelaars omging, hebben wij ons beleid in deze herijkt in een privacy verklaring. 
Lees meer >

Lysias opnieuw geaccrediteerd voor ACP

Op advies van CIIO heeft het bestuur van de Ooa Lysias opnieuw geaccrediteerd als ‘Accredited Consulting Practice’ (ACP). Een ACP is een adviesbureau dat heeft aangetoond dat de professionaliseringsactiviteiten van het bureau voldoen aan de eisen van de Ooa/ ICMCI. 
Lees meer >

Terug- en vooruitblik

Voor CIIO was 2017 een mooi jaar met inspirerende opdrachten. En voor 2018 tekenen de eerste nieuwe uitdagingen zich al af.
Lees meer >

CIIO geselecteerd als autoriteit voor de validering van MBO-examens

CIIO is door de Kwartiermaker Validering Examens MBO geselecteerd als autoriteit voor het certificeren van examenleveranciers én het valideren van exameninstrumenten t.b.v. MBO-examinering.
Lees meer >

CIIO geaccrediteerd voor gehele zorg- & welzijnssector

Gisteren ontving CIIO van de Raad Voor Accreditatie een uitbreiding van de scope! Vanaf 8 november is CIIO  dé certificeerder voor de gehele zorg- & welzijnssector.
Lees meer >

CIIO wint aanbesteding SCOOR

CIIO heeft (wederom) de aanbesteding van de auditwerkzaamheden voor Stichting SCOOR gewonnen. Uit de tien door SCOOR aangeschreven auditbureaus werd CIIO gekozen. "CIIO onderscheidde zich opnieuw door de kwaliteit van het auditteam, de ruime ervaring met medezeggenschap en de invulling van de SCOOR-audits.", aldus SCOOR.
Lees meer >

De nieuwe Maatstaf 2016 toegelicht

Werken in een professionele organisatie vraagt enerzijds om ruimte voor ontwikkeling en maatwerk en anderzijds om kaders, die zorgen voor professionele bandbreedte, overzicht, verantwoording en support. Een passend kwaliteitssysteem heeft aandacht voor deze beide kanten van de medaille.
Lees meer >