Nieuws

Update n.a.v. Coronavirus

In verband met het Coronavirus en de bescherming klanten en beoordelaars heeft CIIO enkele specifieke maatregelen getroffen, aanvullend op de aangescherpte landelijke richtlijnen.
Lees meer >

Haagse Beek continueert certificering als OR-opleider

Haagse Beek organisatieadvies heeft via een recente audit door CIIO haar SCOOR-RMZO-certificering weten te continueren.
Lees meer >

CIIO toetst sinds kort ook mondzorgpraktijken

CIIO is één van de certificerende instellingen die de recent vastgestelde HKZ-norm Mondzorg toets bij praktijken in de mondzorg, waaronder algemene tandheelkunde, mondzorgkunde, differentiaties, tandprothetiek, en specialisaties (zowel orthodontisten, als MKA-chirurgen).
Lees meer >

Succesvolle CIIO klantendag

Vorige week maandagmiddag 25 november waren zo'n 50 klanten van CIIO aanwezig op de jaarlijkse klantendag, bij Green Village te Nieuwegein. 
Lees meer >

Voorzitter Ooa reikt ACP-certificaat uit aan Hobéon

Op donderdag 31 oktober 2019 ontving Hobéon het keurmerk voor Accredited Consulting Practice (ACP) uit handen van prof. dr. Mark van Twist, voorzitter van de Orde van organisatiedeskundigen en –adviseurs (Ooa). CIIO deed onderzoek bij Hobéon om te beoordelen of zij aan de ACP-eisen voldoen.
Lees meer >

Zekerheid over goede medezeggenschapstrainers; twee gecertificeerde professionals aan het woord

Goede scholing is belangrijk voor de medezeggenschap. Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van bureaus en opleiders die or-opleidingen verzorgen. Twee gecertificeerde professionals leggen uit hoe dat werkt.  
Lees meer >

Inschrijving CIIO klantendag geopend. Wees er snel bij!

Reserveer alvast 25 november in de agenda, want dan vindt van 13 tot 17 uur in Nieuwegein de eerstvolgende CIIO-klantendag plaats. Schrijf je snel in via info@ciio.nl!
Lees meer >

CIIO feliciteert Zorgdat met het kwaliteitslabel Sociaal Werk

Het Gelderse Zorgdat is de 24e sociaalwerkorganisatie die is getoetst op basis van het Kwaliteitslabel Sociaal Werk. CIIO voerde de toetsing uit en gaf positief advies tot verstrekken van het Kwaliteitslabel.  Zorgdat is een brede welzijnsorganisatie in Harderwijk en Wierden, met veertig professionals en ruim vierhonderd vrijwilligers.
Lees meer >

ACP-keurmerk uitgereikt aan Rijnconsult

CIIO feliciteert Rijnconsult met het behalen van het ACP (Accredited Consulting Practice) keurmerk en continuering van haar Maatstaf (ISO) certificering. Gerrit Corbijn, teamleider CIIO, heeft het certifcaat recent aan Rijnconsult uitgereikt. 
Lees meer >

Mytylschool Roosendaal gecertificeerd

Begin dit jaar is Mytylschool Roosendaal bezocht door een team van 2 auditoren van CIIO, voor een onderzoek op basis van de Maatstaf 2016.
Lees meer >