Pauline Ensing

Na mijn studie HBO bedrijfseconomie ben ik aan het werk gegaan bij een organisatieadviesbureau waarvoor ik een kwaliteitsmanagementsysteem heb opgezet. Zo kwam in aanraking met certificering. In die periode heb ik naast mijn werk de studie sociologie gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2001 ben als zelfstandig adviseur en tevens als (externe) auditor aan de slag. 

Mijn hart ligt in de welzijn- en zorgsector waarin ik ondertussen ook ruime ervaring heb opgedaan, zowel in de rol van interim manager, van organisatieadviseur als in de rol van beoordelaar/auditor.  

Door mijn enthousiasme ben ik sterk in het mensen anders te laten kijken, om zo te komen tot een systeem dat echt werkt vanuit de bedoeling, voor zowel de mens als de organisatie. Ik sta voor pragmatische oplossingen van (complexe) vraagstukken. 

Sinds 2016 werk ik als (senior) teamleider voor CIIO met verschillende normen waaronder de CIIO-Maatstaf/ISO 9001, Kwaliteitslabel Sociaal Werk en  Kwaliteitsnorm Speciaal Onderwijs. Bij CIIO organiseer ik de trainingen voor nieuwe beoordelaars en voor de continue kwalificatie & toetsing en de professionalisering van ons team.