Caroline van der Linde

Na mijn studie 'Beleid en management in de gezondheidszorg' aan de Erasmus Rotterdam ben ik bij landelijke koepelorganisaties gaan werken. Via die werkvelden raakte ik geïnteresseerd in strategische, maatschappelijke thema’s en de vertaling naar de praktijk. De vraagstukken rondom 'de professionele vertaling', 'het goede doen op een simpele manier' en 'hoe krijg je daar grip op' hebben centraal gestaan binnen mijn werkzaamheden. Vanuit mijn jonge jaren altijd al vanuit een ondernemende blik, daarom was ook een logische stap om mee te gaan in de oprichting van CIIO.   

Sinds begin 2000 ben ik aan (voorgangers van) CIIO verbonden als auditor en heb ik de ontwikkeling van diverse kwaliteitsstromen meegemaakt. Dit leidde onder andere tot de CIIO Maatstaf en de inzet van andere keurmerken zoals SCAS, HKZ Mondzorg, Investor in People, de Kwaliteitsnorm Speciaal Onderwijs en het SWN label. 

Daarnaast werk ik met een grote groep collega’s als trainer, adviseur en interimmer samen met klanten ontwikkelgericht aan vraagstukken op waardevolle (kwaliteits)vraagstukken. Mijn voorliefde heeft de wereld van zorg, welzijn en onderwijs. Ik zie mezelf daarbij als inhoudelijke inspirator op het vak, als sparringpartner op het bewustzijn. 

Naast werken ben ik liefhebber van tennissen, wandelen, reizen en familie!