Webinar Duurzame inzetbaarheid en kwaliteit een succes!

Publicatiedatum: 26-05-2024

Dit keer was het thema in ons CIIO-webinar 'duurzame inzetbaarheid'. Een ander onderwerp, wat bij velen de vraag "En wat heeft dat met kwaliteit te maken?" oproept.
Op 14 mei schoven verschillende klanten aan bij deze webinar om deze vraag met elkaar te verkennen.

In het webinar stond een nieuw model rondom werkdruk centraal:

John Kreuze en Arianne Kooijmans, van Tremonte, lichtten het model toe en gingen met de groep in gesprek over de relatie tussen dit recent ontwikkelde model en kwaliteit. 
 
Dit leverde een levendig gesprek op, waarin deelnemers naast inzicht in het model, ook veel goede ideeën met elkaar hebben uitgewisseld.  Zo noemden enkele deelnemers als voorbeeld de speciale aandacht die zij voor mantelzorgers of jonge ouders hebben. Levensfasen waarin veel van medewerkers gevraagd wordt, waar extra aandacht vanuit de werkgever net het verschil kan maken. 

Ook bleek dat een model over werkdruk niet alleen relatie heeft met het aandachtsgebied Mensen uit de CIIO-Maatstaf, maar ook met onder andere Koers (Staat het thema op de agenda?), Resultaten (Weten we eigenlijk wel of medewerkers in balans zijn, en of instrumenten die we inzetten hierbij helpen?) of Managementsysteem (Ondersteunt ons systeem medewerkers, of zorgt het juist voor vervreemding?).
 
De deelnemers concludeerden positief: 'Mooi om in een relatief kleine setting ook met elkaar van gedachten te kunnen wisselen over dit belangrijke onderwerp!'. 

Zou je ook meer over dit onderwerp willen leren?
Laat het ons weten, door via deze link je interesse aan te geven. Bij voldoende aanmeldingen organiseren we dit webinar in het najaar nog een keer (deelname is gratis).
Je kunt ook alvast de whitepaper van het werkdrukmodel aanvragen bij de Werkdrukaanpakkers.

Overige berichten

17-05-2024 - Vacature: backoffice medewerker
29-04-2024 - Als ‘critical friend’ helpt CIIO ons op prettige en constructieve wijze aan waardevolle inzichten
27-03-2024 - Samenwerking met CROP IT Audit in ISO27001-certificeringstrajecten
26-02-2024 - Scherp en flexibel
23-02-2024 - Klimaatrisico's in contextanalyse
29-11-2023 - Leren van ongemak: CIIO klantenmiddag
24-10-2023 - Accreditatie CIIO weer 4 jaar verlengd
29-09-2023 - Focus = kwaliteit
12-09-2023 - Klantenmiddag op 8 november 2023