Organisatiekenmerken

Gevestigd te
Rotterdam
Webadres

Certificaatkenmerken - ISO 27001

Getoetst op
ISO 27001
Voor de scope
Informatiebeveiliging gerelateerd aan organisatieadvies, interim-management en implementatiekracht op het gebied van strategie, compliance & risicomanagement, data gedreven vraagstukken, actuariële vraagstukken, transitiemanagement, balansmanagement, besluitvormingsvraagstukken en beheerste en integere bedrijfsvoering, waaronder het ontwikkelen, beheren en innoveren van applicaties conform verklaring van toepasselijkheid SOA Statement of Applicability ISO27001 v.1 d.d. 13.04.2023.

Certificaatkenmerken - Maatstaf ISO

Getoetst op
Maatstaf ISO
Voor de scope
Organisatieadvies, interim-management en implementatiekracht op het gebied van strategie, compliance & risicomanagement, data gedreven vraagstukken, actuariële vraagstukken, transitiemanagement, balansmanagement, besluitvormingsvraagstukken en beheerste en integere bedrijfsvoering, waaronder het ontwikkelen, beheren en innoveren van applicaties.

Certificaatkenmerken - NEN 7510

Getoetst op
NEN 7510
Voor de scope
Informatiebeveiliging gerelateerd aan organisatieadvies, interim-management en implementatiekracht op het gebied van strategie, compliance & risicomanagement, data gedreven vraagstukken, actuariële vraagstukken, transitiemanagement, balansmanagement, besluitvormingsvraagstukken en beheerste en integere bedrijfsvoering, waaronder het ontwikkelen, beheren en innoveren van applicaties conform verklaring van toepasselijkheid SOA Statement of Applicability NEN7510 v.1 d.d. 13.04.2023