Adviesbureaus

Onze kennis & expertise

Vrijwel al onze beoordelaars werken ook als zelfstandig organisatieadviseur. Veel van hen zijn ook werkzaam als interim manager of project manager. Sinds 2007 is CIIO aangewezen door de Raad van Organisaties-Adviesbureaus (ROA) als dé preferred supplier voor ISO-9001 certificering. Een groot deel van de gerenommeerde adviesbureaus is inmiddels door ons gecertificeerd. Daarnaast werken we samen met de Orde voor Organisatiekundigen en –Adviseurs (Ooa) bij ACP-toetsingen (Accredited Consulting Practise).

Aandachtspunten binnen de branche

  • Het samenwerken met andere bureaus of zzp’ers aan een opdracht.
  • Andere vormen van contracteren zoals tenders en ‘no cure no pay’.
  • De uitdaging om opgedane ervaring in opdrachten te benutten voor toekomstig gebruik (‘delen is het nieuwe vermenigvuldigen’).
  • Selectie en evaluatie interim managers en de kwaliteit van de matching.
  • Schaduwmanagement.

Uitgevoerde onderzoeken

Binnen deze branche toetsen we de volgende keurmerken met daarbij een aantal klanten voor wie we de toetsing hebben uitgevoerd:

  1. ISO 9001/CIIO Maatstaf voor onder meer Twynstra Gudde (inclusief interim-management en project executives) en Andersson Elffers Felix (AEF)
  2. Maatstaf MVO voor Procap
  3. SCOOR 

In ons klantenregister  ziet u een overzicht van door CIIO gecertificeerde Organisatieadviesbureaus en Interim Management Bureaus.

Contactpersoon binnen CIIO: Gerrit Corbijn