Mijn nieuwsgierige karakter heeft mijn loopbaan bepaald. Het zorgde voor omweggetjes, studie en ervaring. Als auditor komt alles samen.
Tijdens mijn studie Public Health and Society aan de Wageningen Universiteit heb ik diverse projecten, met verschillende onderwerpen, in het buitenland uitgevoerd. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als junior programmamanager in de wereld van verzuim en gezondheidsmanagement. Daarna heb ik het roer omgegooid en ben ik als adviseur gaan werken in de wereld van de managementsystemen, op de thema's kwaliteit, informatiebeveiliging en privacy. Daarbij heb ik vooral ervaring opgedaan met de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Mijn interesses en ervaringen in het verbeteren van organisaties op deze gebieden groeide alsmaar tot aan de dag van vandaag. Na ook managementervaring te hebben opgedaan en diverse studies te hebben afgerond ben ik als zelfstandig adviseur en auditor (ISO 27001/NEN 7510) begonnen.   
 
Als auditor ben ik nieuwsgierig in het verhaal van de klantorganisatie. Mijn stellige overtuiging (en ervaring) is namelijk dat als een organisatie een sluitend verhaal heeft, met een kop en een staart, gericht op verbetering en vooral naar eigen tevredenheid, dat organisaties in de goede richting ontwikkelen; ook qua managementsysteem. Ik luister graag naar dat verhaal, om vervolgens via reflectie daarop een bijdrage te leveren aan organisatie-ontwikkeling.