Earnie Oudejans

Sinds het afronden van mijn studie bedrijfskunde in Groningen heb ik bij verschillende organisaties gewerkt aan het verbeteren van de manier van werken, zowel in de rol van (interne) organisatieadviseur, als van (interim-) manager. Ik voel me thuis in verschillende sectoren: van overheid tot de zorg, van innovatieve productontwikkeling tot goede doelen. 
Ik ben vanaf 2001 als externe auditor werkzaam, waarbij ik ruime ervaring heb opgedaan bij (ROA) organisatieadviesbureaus, opleidingsinstituten, zorg-, welzijns- en overheidsinstellingen. Met verschillende normen als uitgangspunt: waaronder de CIIO-Maatstaf/ISO-9001, Investor in People, Kwaliteitslabel Sociaal Werk,  Cliëntgestuurde Wijkzuster, OERmerk en het NRTO-keurmerk.

Ik vind organisaties fascinerend: ‘wat is de bedoeling, zit men op één lijn, wie doet nu eigenlijk wat, hoe werken ze samen’. Mijn kracht zit in de analyse, waarbij ik complexe vraagstukken kan terugbrengen tot heldere conclusies. Door mijn manier van vraagstelling en presentatie, lukt het mij (meestal) goed om mensen in die conclusies mee te nemen. 

Ik ben sinds de oprichting betrokken bij CIIO. Binnen CIIO verzorg ik samen met collega’s de training voor nieuwe beoordelaars en ondersteun ik bij de interne en externe communicatie.