Conny van Velden

Door mijn nieuwsgierigheid ben ik erg geïnteresseerd in hoe en waartoe medewerkers actief zijn in zorg- en welzijnsorganisaties. 

Ik ben ruim 30 jaar actief binnen verschillende sectoren van zorg en op verschillende niveaus. Ik doorliep verschillende opleidingen, om mezelf zowel inhoudelijk als organisatorisch te ontwikkelen. Sinds 2011 werk ik, als gezondheidswetenschapper, zelfstandige in verschillende rollen: van adviseur tot interim bestuurder. Ik stimuleer, ondersteun en begeleid medewerkers, teams en organisaties in hun wens om goede zorg te leveren, dan wel die te verbeteren. 

Ik vind het belangrijk om contact te houden met de directe patiëntenzorg, daarom werk ik nog 1 dag in de week als kinderverpleegkundige. Zowel intra- als extramuraal.  

Ik audit sinds 2019, met name ISO 9001. Ik word blij van alle inspirerende gesprekken met auditees. Mijn ambitie is om organisaties via een CIIO-audit verder te laten ontwikkelen in de richting die zij zelf voor ogen hebben. 

Door mijn eigen ervaringen zowel als patiënt, zorgprofessional, bestuurder en toezichthouder ben ik goed in staat op een prettige manier het kritische gesprek aan te gaan met iedereen binnen een organisatie.