Cathy Kuijlen-Hol

Sinds het afronden van mijn studie Gezondheidswetenschappen aan de Rijksuniversiteit in Maastricht heb ik bij verschillende organisaties in de zorg gewerkt aan het verbeteren van de manier van werken en het op een hoger plan tillen van deze organisaties,  dit zowel in de rol van organisatieadviseur als manager zorg & bedrijfsvoering. Ik voel mij op mijn plek in verschillende sectoren zoals overheid, organisatieadvies en zorg.   

Ik ben met ingang van medio 2021 bij CIIO gaan werken als auditor, omdat de werkwijze van CIIO mij heel erg aanspreekt. Hier springt voor mij het houden van het echte gesprek over essentie, ontwikkelingsfase en bedoeling van de organisatie als toegevoegde waarde er uit.  

Ik vind mensen en organisaties boeiend. Wat is het punt waarop mensen in beweging komen? Hoe kunnen we de organisatie helpen om op een hoger plan te komen? Mijn kracht zit daarbij in een plezierig gesprek, een goede analyse om vervolgens tot de kern te komen. Mijn stijl hierin is gericht op de ander, met oog voor kansen en het leggen van verbindingen.