Anouk Vermeulen-Potjes

Sinds januari 2012 ben ik vol enthousiasme de officemanager van CIIO. Ik krijg energie van zowel tevreden klanten als tevreden collega’s.  

Ik ben mijn loopbaan begonnen als inkoopster in de damesmodebranche, waarbij ik maandelijks naar Parijs afreisde. Toen de productie steeds meer naar Azië verplaatste, heb ik besloten mijn horizon te verbreden en ben ik van 2001 tot 2012 bij Adromi Management Consultancy B.V. aan de slag gegaan als adviseur/projectleider. Mijn werkzaamheden bestonden met name uit consultancy rondom kwaliteits-, arbo- en milieuzorg, verzorgen van trainingen en monitoring bij provinciale en gemeentelijke overheden, midden- en klein bedrijf en gezondheidsinstellingen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het terrein van kwaliteit-, arbo -en milieumanagement, veranderkunde en persoonlijke coaching. 

Ik voer sinds het ontstaan van CIIO als beoordelaar onderzoeken uit bij organisaties binnen de kennisintensieve dienstverlening, zoals GGZ-instellingen, trainings - en opleidingsinstituten, speciaal onderwijs-instellingen, kindervakantiekampen, organisatieadvies- en interim-managementbureaus.  

Naast mijn werk voor CIIO geef ik in de avonduren Bodyfit en Zumba les. Ik zet mijn passie voor dansen ook wel eens als vrijwilliger in, door middel van het verzorgen van danslessen in het speciaal onderwijs.