Succesvolle CIIO klantendag

Publicatiedatum: 02-12-2019

Vorige week maandagmiddag 25 november waren zo'n 50 klanten van CIIO aanwezig op de jaarlijkse klantendag, bij Green Village te Nieuwegein. 

De middag startte met een meer filosofische beschouwing van Paul Frissen over dilemma's binnen toezicht, certificering en regelzucht. Na de pauze ging Raymond Veltstra in op de meer praktische kanten van informatiebeveiliging en privacy, in relatie tot certificering op basis van ISO 27001/NEN7510. CIIO is op dit moment bezig met het accreditatietraject om deze 2 normen te kunnen toetsen.

De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij doorgesproken werd over de twee inleidingen en de aansluiting op de eigen organisatie. 

In de evaluatie kwamen mooie complimentwn terug: "Ik vind het erg fijn dat jullie deze klantenmiddag organiseren en tijd besteden om interessante onderwerpen te bespreken. Hartelijk dank!" & "Klantendagen vinden wij heel leuk en waardevol, vooral blijven organiseren op de wijze zoals jullie dat doen en Green Village is daar uitermate geschikt voor! Bedankt voor de leuke en leerzame dag."
Op naar de volgende keer dus!

Overige berichten

Samenwerking met Onderwijs.pro
Coöperatief van medisch specialisten ASz als eerste in Nederland door CIIO gecertificeerd
Richtlijn RvA rondom corona-werkwijze geactualiseerd
Jaarbericht stichting VEMBO
Keurmerk Warm Incasseren
CIIO Maatstaf Combi: 9001 & 27001
Interne audits in corona-tijd? Hier 5 tips om dit zo effectief mogelijk te doen.
Mondzorg024 HKZ-gecertificeerd
Hercertificering valide exameninstrumenten mbo