Succesvolle CIIO klantendag

Publicatiedatum: 02-12-2019

Vorige week maandagmiddag 25 november waren zo'n 50 klanten van CIIO aanwezig op de jaarlijkse klantendag, bij Green Village te Nieuwegein. 

De middag startte met een meer filosofische beschouwing van Paul Frissen over dilemma's binnen toezicht, certificering en regelzucht. Na de pauze ging Raymond Veltstra in op de meer praktische kanten van informatiebeveiliging en privacy, in relatie tot certificering op basis van ISO 27001/NEN7510. CIIO is op dit moment bezig met het accreditatietraject om deze 2 normen te kunnen toetsen.

De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij doorgesproken werd over de twee inleidingen en de aansluiting op de eigen organisatie. 

In de evaluatie kwamen mooie complimentwn terug: "Ik vind het erg fijn dat jullie deze klantenmiddag organiseren en tijd besteden om interessante onderwerpen te bespreken. Hartelijk dank!" & "Klantendagen vinden wij heel leuk en waardevol, vooral blijven organiseren op de wijze zoals jullie dat doen en Green Village is daar uitermate geschikt voor! Bedankt voor de leuke en leerzame dag."
Op naar de volgende keer dus!

Overige berichten

Hercertificering valide exameninstrumenten mbo
JBR vernieuwt ACP en ISO/Maatstaf certificaat in combi-audit
Corona-maatregelen CIIO
CIIO voert SCAS-pilot uit
Update n.a.v. Coronavirus
Haagse Beek continueert certificering als OR-opleider
CIIO toetst sinds kort ook mondzorgpraktijken
Voorzitter Ooa reikt ACP-certificaat uit aan Hobéon
Zekerheid over goede medezeggenschapstrainers; twee gecertificeerde professionals aan het woord