Inschrijving CIIO klantendag geopend. Wees er snel bij!

Publicatiedatum: 23-09-2019

Reserveer alvast 25 november in de agenda, want dan vindt van 13 tot 17 uur in Nieuwegein de eerstvolgende CIIO-klantendag plaats. Schrijf je snel in via info@ciio.nl!

We hebben Paul Frissen (decaan en bestuursvoorzitter van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en tevens hoogleraar Bestuurskunde aan Tilburg University) bereid gevonden om op de klantendag de introductie te verzorgen en met ons het gesprek aan te gaan over een aantal thema's en dilemma's rond toezicht, audits en regelzucht. Waar is het gewenst, en waar is niet nodig of juist contraproductief? Hierbij zoekt hij de raakvlakken met ons werkgebied op.
In kleiner verband zullen we dit uitwerken en elkaar uitdagen hoe je met minder (regels/procedures) meer kan als organisatie en wat dat betekent voor je systeem en je gedrag.

In het tweede deel van de CIIO-klantendag zal Raymond Veltstra (IT Risk consultant en collega lead auditor ISO 27001/NEN7510 & ISO 9001) ingaan op de codes en regels rondom persoonsgegevens en de relatie met ISO27001/NEN7510. Raymond zal aangeven wat nadrukkelijk niet hoeft en hoe het niet moet. Anderzijds vertelt hij hoe we als CIIO bij audits met dit vraagstuk om willen gaan, hoe we toetsen en waar de focus ligt. 
Aan de hand hiervan gaan we met enkele handige werkwijzen aan de slag en wisselen we opgedane ervaringen uit.

Tussendoor en na afloop is er zeker ook gelegenheid om elkaar te spreken. We zien uit naar je komst!

Wil je alvast een plekje reserveren? Geef je dan op via info@ciio.nl onder vermelding van naam en organisatie (max. 2 personen per organisatie).
Deelname is gratis; bij annulering na 18 november wordt 50 euro in rekening gebracht (een collega mag evt. de gereserveerde plaats in nemen).

Overige berichten

Hercertificering valide exameninstrumenten mbo
JBR vernieuwt ACP en ISO/Maatstaf certificaat in combi-audit
Corona-maatregelen CIIO
CIIO voert SCAS-pilot uit
Update n.a.v. Coronavirus
Haagse Beek continueert certificering als OR-opleider
CIIO toetst sinds kort ook mondzorgpraktijken
Succesvolle CIIO klantendag
Voorzitter Ooa reikt ACP-certificaat uit aan Hobéon