CIIO wint aanbesteding SCOOR

Publicatiedatum: 30-06-2017

CIIO heeft (wederom) de aanbesteding van de auditwerkzaamheden voor Stichting SCOOR gewonnen. Uit de tien door SCOOR aangeschreven auditbureaus werd CIIO gekozen. "CIIO onderscheidde zich opnieuw door de kwaliteit van het auditteam, de ruime ervaring met medezeggenschap en de invulling van de SCOOR-audits.", aldus SCOOR.

SCOOR bewaakt de kwaliteit van de opleidingen voor leden van ondernemingsraden, door middel van certificering van OR-opleidingsinstituten. De certificeringsaudits worden verricht door een extern en onafhankelijk auditbureau, dat moet werken volgens een door SCOOR vastgestelde richtlijn. Sinds de oprichting van SCOOR in 2013 heeft CIIO deze audits voor SCOOR op professionele wijze uitgevoerd en dit wordt nu dus nog drie jaar gecontinueerd.

Opleidingsinstituten waar CIIO succevolle audits heeft uitgevoerd zijn onder meer GITP, CAOP en SBI Formaat. Bij bureaus als Stavoor en Loof training & advies (voorheen Blooming) heeft CIIO behalve audits op de SCOOR-richtlijnen ook onderzoeken op de Maatstaf 2016 uitgevoerd. Voor een totaaloverzicht van de SCOOR-gecertificeerde organisaties, zie het SCOOR-register.

Overige berichten

Lysias opnieuw geaccrediteerd voor ACP
Terug- en vooruitblik
CIIO geselecteerd als autoriteit voor de validering van MBO-examens
CIIO geaccrediteerd voor gehele zorg- & welzijnssector
De nieuwe Maatstaf 2016 toegelicht
Verdieping Maatstaf 2016 op 18 september 2017
KSO-certificaat voor De Korre
In gesprek met RESPONZ
Bosgra Onderzoek behaalt ISO 20252-certificaat