CIIO Maatstaf Combi: 9001 & 27001

Publicatiedatum: 21-10-2020

Diverse klanten hebben erom gevraagd, en nu is het bijna zover: CIIO is ver gevorderd met de accreditatie voor ISO 27001 en NEN 7510. Beide normen gaan over informatiebeveiliging, waarbij de NEN7510 zich specifiek richt op de zorg. De normen helpen uw organisatie om risico’s rond Informatiebeveiliging te verkleinen en ook op dit onderwerp continu te verbeteren.

We hebben deze normen geïntegreerd in onze CIIO Maatstaf, deze uitgebreide norm heet toepasselijk de CIIO Maatstaf Combi 2020. Hier vindt u de norm.

Inmiddels hebben we al enkele audits uitgevoerd bij verschillende klanten. Dit is goed bevallen, audits over informatiebeveiliging blijken goed te combineren met ‘gewone’ CIIO-Maatstaf audits.

Om de CIIO Maatstaf Combi te toetsen, hebben we een aantal nieuwe collega’s aan ons verbonden met veel ervaring met en actuele kennis over informatiebeveiliging. Daarnaast brengen ze veel kennis van normen mee en hebben ze ook jarenlange ervaring als auditor. Stuk voor stuk collega's die toetsen zoals we dat als CIIO doen: op basis van de bedoeling en met oog voor de processen van uw organisatie. We zullen deze collega's nader voorstellen zodra we de accreditatie hebben behaald. 

Binnenkort vindt de laatste stap in het accreditatieproces plaats, een zogenaamde bijwoning. We zijn vol vertrouwen op een goede afloop. We houden u op de hoogte!

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, neem dan contact op met CIIO via info@ciio.nl of 0688-4446333.

Overige berichten

Coöperatief van medisch specialisten ASz als eerste in Nederland door CIIO gecertificeerd
Richtlijn RvA rondom corona-werkwijze geactualiseerd
Jaarbericht stichting VEMBO
Keurmerk Warm Incasseren
Interne audits in corona-tijd? Hier 5 tips om dit zo effectief mogelijk te doen.
Mondzorg024 HKZ-gecertificeerd
Hercertificering valide exameninstrumenten mbo
JBR vernieuwt ACP en ISO/Maatstaf certificaat in combi-audit
Corona-maatregelen CIIO